Contact

Adres: Verversrui 32, 2000 Antwerpen

Telefoon: +32 3 233 64 26

Mail: info@wahkel.com


Auto, Velo, Tram:

Parkeren op straat:

Ruime parkeer gelegenheden vind je op de Brouwersvliet en Oude Leeuwenrui. Hier is het betalend parkeren van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 22:00, op zondagen is het gratis parkeren gans de dag door.

Parking ondergronds:

Voor ondergrondse parking stellen we Q-Park (Godefriduskaai) voor. Deze vind u in de Zeevaartstraat. Een wandeling van 8 minuten (600m) brengt u langs het MAS naar Wah Kel. Deze parking is open van maandag tot zondag en is 24/7 toegankelijk.

Q-Park Godefriduskaai heeft een leuke en voordelige deal als je komt eten bij Wah Kel. Namelijk kan je een etentje op voorhand plannen en een parkeerplaats reserveren (alsook de parking vol is behoudt deze een plaats voor u). Dit kan via het Avondje Uit deal waarbij je van 18:00 tot 03:00 kan parkeren voor een prijs van 6€. Zo staat uw wagen veilig binnen, kan je comfortabel tafelen en gaan de slagbomen automatisch naar boven via het nummerplaat herkenning bij aankomst en vertrek.

Velo Stations:

Er zijn drie Velo stations gelegen in de buurt van Wah Kel:

  • 134 MAS (6 Minuten)
  • 045 Falconplein (4 minuten)
  • 050 Klapdorp (4 minuten)

Tram en Bus:

Tramlijn 7 van Mortsel richting Eilandje heeft de halte ‘Klapdorp’. Als u hier afstapt brengt een wandeling van 4 minuten (300m) u via de Huikstraat voorbij het Falconplein naar Wah Kel.

Buslijn 17 van UZA – Centraal Station – Brouwersvliet heeft een halte ‘Felixarchief’. Als u hier afstapt brengt een wandeling van 5 minuten (400m) u via de Oudeleeuwenrui voorbij Falconplein naar Wah Kel.